Okulumuzda "Oyna Oynat; Değerini Yaşat/ Play, play; live your vslue" eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Mediha ÇELİK 3/G sınıfı öğrencileri ile yürüttüğü  projede, çocuk oyunlarıyla beraber değerlerimiz kültürümüz yaşatılıyor.

Oyun çağındaki çocuklara öğretmek, kendi dillerinde konuşmaktır. Unutulmak üzere olan geleneksel oyunlar ile hem kültürel mirasımızı koruyacağız hem de eğlenerek yenilgiye uğratmak, mağlup olmak, empati, saygı, hoşgörü, kurallar, dostluğun önemi gibi birçok değeri öğreneceğiz. Oyun, çocuğun eğlenirken belli değerler kazanmasına neden olur. Proje ilkokul 7-11 yaş grubundaki çocuklara kazandırılacak temel değerlere dayandırılacak ve öğrenci merkeze alınarak değer eğitimi yapılacaktır.

11-03-202111-03-202111-03-2021